Vi er GreenGrid

GreenGrid AS er et selskap der ulike kompetanser har gått sammen for å kunne bistå sameier, borettslag og bedrifter med objektive og uavhengige løsninger på utfordringer rundt elbillading og annen elektrifisering som gjør sitt inntog i disse dager. Kompetansen GreenGrid AS innehar er en kombinasjon av personer fra Installasjonsbransjen (Elektriker), bil/kollektiv bransjen og borettslagsstyrer.

Vårt ønske er å kunne bistå dere med løsningsvalg der vi styrer fokuset bort fra produkt og leverandør, da alle disse har en «løsningen for dere alle». Vi GreenGrid AS vil ha fokus på å tydeliggjøre de ulike løsningene som finnes på markedet, og bistå dere med å stille de riktige spørsmålene for å avdekke deres unike behov.

Vår hovedoppgave

Vi hjelper deg som kunde å finne trygge og fremtidsrettede ladeløsninger

Hos oss er hovedfokuset at alle som engasjerer oss skal skjønne budskapet og rådene vi gir, så dere selv kan være med i diskusjonen rundt de ulike løsningene som er aktuelle uten å føle der avvæpnet med uforståelige bransjetermer.

Våre verdier er å ivareta deres verdier, så hos GreenGrid AS vil vi alltid ha et søkelys på sikker billading, fremfor rask billading. Vårt ønske er å synliggjøre hvordan dere i flere tilfeller kan bruke eksisterende strømkapasitet før det vurderes dyre oppgraderinger av strømtilgangen.

Kort oppsummert: Vi er objektive og leverandøruavhengige, og har ditt sameie, borettslag eller bedrift i fokus for å få på plass den beste løsningen sammen med dere.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale